FOREMA LUO KEITTIÖÖN KODIN TUNNUN

”Suomen Forema yritykset ovat vanhojen keittiöiden remontteihin erikoistunut, kuuden itsenäisen paikallisyrittäjän muodostama verkosto. Forema aloitti toimintansa 1970-luvun lopulla, kun yrityksen perustajat halusivat tarjota keittiöremonttivaihtoehdon, joka ei kysy aikaa eikä rahaa. Alun perin yrityksen liikeideana olikin nimenomaan keittiöiden oviremontit, jolloin runkorakenteita ei tarvitse keittiöremontin yhteydessä uusia lainkaan. Forema oli jo tuolloin aikaansa edellä – vanhojen ovien vaihto on paitsi kustannustehokas, myös ympäristöä säästävä ratkaisu. Yritys on kasvanut tasaisesti yli kolmenkymmenen vuoden ajan, mutta yrityksen perusajatus on edelleen sama. Keittiöremontissa tulee tinkiä hinnasta, ei koskaan unelmasta.”

Forema Keittiöt on puhtaasti kotimainen keittiöremontointiin erikoistunut yritys. Tuotevalikoimaamme kuuluvat uudet mittaovet entisiin kaapistoihin, tasot, altaat, eteisryhmät, liukuovet, mekanismit ja kodin kiintokalusteet runkoineen.

Pyrimme valmistamaan mahdollisimman paljon tuotteistamme itse tasokkaita tuotantotiloja sekä -laitteita hyödyntäen. Ammattilaisemme palvelevat sinua ideoinnista alkaen aina mittatarkkaan toteutukseen asti. Meiltä saat tietoa eri materiaali- vaihtoehdoista ja hyvistä yhdistelmistä.

Forema Keittiöt by Forema Keittiöt