keittiöremontti kuopio

OVET MITTATILAUKSENA

Mittaovet ovat edullinen ja vaivaton tapa tehdä keittiöremontti. Valmistamme keittiöösi vanhojen ovien tilalle uudet mittaovet. Voit valita useista eri kuviovaihtoehdoista, sekä runsaasta värivalikoimasta juuri sinulle sopivan vaihtoehdon kaikilla mausteilla. Hoidamme ovimitoituksen, autamme suunnittelussa, valmistamme ovet mittatilaustyönä juuri keittiösi mukaan ja teemme halutessa myös ovien asennuksen.

MFD-ovien pintamateriaali on erittäin kestävää ja ovet varustetaan vahvoilla itsesulkeutuvilla piilosaranoilla. Ovien värivaihtoehdot ja monipuolinen vedinvalikoima antavat vapauden suunnitella näyttävän ja viihtyisän ilmeen keittiöösi.

Vetimet ›

keittiöremontti kuopio keittiöremontti kuopio

TASOT JA VÄLITILAN LAMINAATIT

Forema keittiöiden tasot ja välitilan levyt antavat loppusilauksen tyylikeittiöllesi. Tarjoamamme keittiön tasot on suunniteltu kestämään kovaa kulutusta ja miellyttämään vaativimmankin kotikokin silmää. Tasot ovat toimivan tyylikeittiön perusta, joten niiden valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Erilaisten tasojen ominaisuuksiin kannattaa tutustua huolellisesti ennen lopullista valintaa, sillä erityyppiset materiaalit ovat käyttöominaisuuksiltaankin erilaisia. Forema – keittiön tasot ovat valmistettu laadukkaimmista materiaaleista ja valikoimamme kattaa niin puu, kuin kivipintaisetkin vaihtoehdot. Halusit sitten unelmakeittiöltäsi huolettomuutta, helppohoitoisuutta tai laadukasta luksusta,
Forema – keittiöt tekevät keittiöunelmastasi totta!

keittiöremontti kuopio keittiöremontti kuopio

LIUKUOVET – TYYLIÄ KODIN KAIKKIIN HUONEISIIN

Tyylikkäät liukuovet viimeistelevät kodin säilytyskalusteet näyttäviksi kokonaisuuksiksi. Liukuovet ovat erinomainen ratkaisu erityisesti ahtaisiin eteistiloihin, ovien avautuessa aina vaivattomasti. Forema – liukuovet on helppo asentaa itsekin, ja erilaisia ovimalleja löytyy valikoimistamme jokaiseen tyyliin sopivasti.

keittiöremontti kuopio

VETIMET

Kiiltäviä, mattapintaisia, kapeita, leveitä, modernia tai retroa – valikoimastamme löytyvät vetimet kaikentyyppisiin ovimalleihin.

Ovet ›

keittiöremontti kuopio