keittiöremontti kuopio

KEITTÖKAAPISTOT

Keittiökaapiston hankinnassa arveluttaa usein koko keittiöremontin toteuttaminen ja sen onnistuminen. Remontin mittavuus, aikataulu, toteutustapa sekä kustannukset askarruttavat mieltä heti alkuvaiheessa. Näihin sekä muihin kalusteiden uusimiseen liittyviin kysymyksiin löydät ratkaisun Forema – Keittiöstä.

Trendikästä tai perinteistä, kumpaankin mieltymykseen tarjoamme näyttävän valikoiman värejä, kuvioita ja materiaaleja. Pöytätasoiksi voit valita puu-, kivi-, komposiitti- tai laminaattitason.

Ammattilaisemme auttavat maukkaimpien väri- ja materiaaliyhdistelmien löytämisessä. Suunnitellaan kanssasi herkkullisin yhdistelmä pitkäksi iloksi keittiöösi!

Ovet › Mekanismit › Altaat ›

 

keittiöremontti kuopio keittiöremontti kuopio

KAAPISTOT ETEISEEN, KODINHOITO-, MAKUU- JA KYLPYHUONEESEEN

Forema on myös näyttävä mahdollisuus kylpyhuoneen kalustamiseen. Teemme kotisi pienimmästä huoneesta toimivan ja viihtyisän.

Samoin toteutamme eteisen ja muiden tilojen kaapistot tyylikkäästi muuhun kalustukseen soveltuen. Laadukkailla liukuovikaapistoilla tehdään eteisestä toimiva, käytännöllinen ja kaunis tila.

keittiöremontti kuopio keittiöremontti kuopio

VALAISIMET

Valaistuksella viimeistelet keittiösi tunnelman ja oikein valaistussa tilassa on mukavaa suorittaa kodin askareita. Meiltä löydät ledit, nauhat, valolipat, upotettavat spotit ja paljon muita vaihtoehtoja. Autamme mielellämme valaistuksen suunnittelussa.

keittiöremontti kuopiokeittiöremontti kuopio